Menu
A- A A+

Marsepein


Herinnert u zich ook nog die smaak van echte marsepein uit uw kinderjaren? Die onvervalste amandelsmaak verwerkt in kleurig fruit of leuke figuurtjes? Bij Carline gingen we op zoek naar die authentieke amandelmarsepein met die zo karakteristieke smaak. Met een gepast mengsel van Californische en Spaanse amandelen wordt een zacht deeg bereid dat naargelang de hoeveelheid toegevoegde suikers een andere bestemming krijgt. Carline past zowel de warme Lübecker als de koude walsmethode toe in zijn traditionele, verfijnde marsepein met amandelpercentages tot 54 %.

Wat begon als een onderdeel van het maken van pralines, werd na de overname van een authentiek marsepeinatelier einde jaren '90 een volwaardige marsepeinafdeling. Vaardige handen van onze gespecialiseerde vaklui boetseren uit de marsepein op een bedreven manier een kleurig assortiment
figuren en seizoenfruit.

Carline combineert marsepein ook met chocolade: in een groot aantal smaakvolle pralines, en in een assortiment individueel verpakte marsepeinbuches die ook in een verkooppunt versneden kunnen worden.


Top